Error message

Strict warning: Declaration of views_horizontal_slider_style_plugin::options_validate() should be compatible with views_plugin_style::options_validate(&$form, &$form_state) in _registry_check_code() (line 3066 of C:\domains\reanimerenleren.com\wwwroot\includes\bootstrap.inc).

Nieuwe directeur Hartstichting

Per 1 mei start Floris Italianer als nieuwe directeur van de Hartstichting. Hiermee volgt hij de huidige directeur Hans Stam op die met pensioen gaat.
Italianer over zijn benoeming: “Het is een uitdaging om de Hartstichting in een tijd waarin ontwikkeling in de wetenschap grote stappen voorwaarts maakt te begeleiden en te besturen. We gaan de strijd tegen hart- en vaatziekten intensiveren door nog meer in contact te staan met patiënten, vrijwilligers, (potentiële) donateurs, wetenschappers en preventie – of zorgprofessionals. Onze betrokkenheid in de strijd is wat ons allen verbindt. Er zijn 1 miljoen hart- en vaatpatiënten en het heeft dus een grote impact op onze samenleving. Met deze nieuwe inslag willen we de Hartstichting in deze sterk veranderende maatschappij een centrale plaats in laten nemen.”