Error message

Strict warning: Declaration of views_horizontal_slider_style_plugin::options_validate() should be compatible with views_plugin_style::options_validate(&$form, &$form_state) in _registry_check_code() (line 3066 of C:\domains\reanimerenleren.com\wwwroot\includes\bootstrap.inc).

Basis Reanimatie + AED

In de reanimatiecursus van de stichting Reanimatie 's-Hertogenbosch en omstreken leert u precies wat u moet doen. In een cursus van 4 uur (basiscursus) leert u wanneer reanimatie nodig is en hoe u dit moet uitvoeren. Door gebruik te maken van de modernste hulpmiddelen kunt u doelgericht en professioneel oefenen. In de herhalingsopleiding (3 uur) kunt u uw reanimatievaardigheden weer herhalen en verder verbeteren op basis van ondermeer de digitale resultaten van vorig jaar.

Omdat in steeds meer plaatsen een automatische externe defibrillator aanwezig is, integreren wij deze standaard in alle hulpverleningsopleidingen. Ook in deze cursus leert u met het AED apparaat werken om op die manier, als er een AED in de buurt is, nog effectiever te kunnen reanimeren.

Leerdoelen

In de cursus Basis Reanimatie + AED van de stichting Reanimatie 's-Hertogenbosch en omstreken leert u:

  1. Hoe u een slachtoffer benadert, het bewustzijn en de ademhaling beoordeelt
  2. Hoe u hartmassage en beademing uitvoert
  3. Hoe u een bewusteloos slachtoffer dat normaal ademt in de stabiele zijligging legt
  4. Hoe u een Automatische Externe Defibrillator (AED) veilig gebruikt

De cursus wordt afgesloten met het certificaat van de NRR/Nederlandse Hartstichting

Kosten Reanimatiecursus en AED € 35,00 per persoon